Aanpassing prijsniveau Barcol-Air | 2021

04 januari 2021

Met ingang van 1 januari 2021 ziet Barcol-Air zich genoodzaakt prijsaanpassingen door te voeren.

Voor relaties die in bezit zijn van een uitgave van het Barcol-Air Luchttechnisch Handboek 2017 geldt dat de hierin opgenomen prijzen reeds per januari 2019 zijn komen te vervallen. De technische informatie in dit handboek is grotendeels nog toepasbaar, echter voor de laatste en meest actuele versie verwijzen wij u graag naar de product- en systeemomgeving op deze website.

Indien u gebruik maakt van de digitale handels- en prijsdata welke wij via het platform 2BA ter beschikking stellen, kunt u de benodigde aanpassingen via een data-update binnen uw systeem verwerken.

Wegens de overgang naar een nieuw PIM-DAM systeem, beschikken wij momenteel helaas niet over een digitale prijslijst in PDF-vorm. Echter, via onderstaande link naar ons Excelbestand kunt u de juiste prijzen op eenvoudige wijze opvragen. Wij danken u voor uw begrip voor deze tijdelijke oplossing.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben over onze prijsaanpassingen, dan kunt u hiervoor altijd terecht bij één van onze Technisch Adviseurs (tijdens werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 0299 – 689 300).

Bekijk hier de Barcol-Air Digitale Prijslijst 2021!

Meer nieuwsberichten

Introductie nieuwe huisstijl Barcol-Air!

Communiqué SIG Air Handling Nederland

Bedrijfssluiting rondom feestdagen