NL EN

The Student Hotel

Hooginducerende wandroosters | Hotelkameroplossing met ventilatorconvectoren

Projectplaats: diverse locaties

Projectinformatie

Uitgebreide luchttechnische bijdrage aan BREEAM Very Good score

Sinds 2012 heeft Barcol-Air geregeld projecten van The Student Hotel in opdracht.

The Student Hotel is een beproefd concept, waarbij studenten volledig gemeubileerde studentenappartementen voor korte of langere tijd kunnen huren. Van standaard kamers tot luxere suites, er is van alles mogelijk met zowel gedeelde als private keukens. Verder worden op de begane grond vele zaken gefaciliteerd zoals een café-restaurant, fitness, studie- en workshopruimtes, lounges, auditorium alsmede bewaking (24 uur per dag) en receptie.

In Amsterdam-West (449 kamers), Den Haag (334 kamers), Rotterdam (484 kamers) en sinds 2015 Amsterdam City (611 kamers) hebben The Student Hotels hun waarde bewezen. In 2015 en 2016 worden 2 vestigingen door Barcol-Air beleverd, te weten Groningen en Eindhoven. Deze vestigingen zijn nieuwbouw gebouwen, ook hier in of aan de rand van het centrum.

Hotelkameroplossing met ventilatorconvectoren

Per hotelkamer bestaat de klimaatinstallatie uit een ventilatorconvector die in een verlaagd plafond bij de ingang van de kamer wordt geplaatst. De gekoelde of verwarmde luchtinblaas vindt plaats vanuit de unit via hooginducerende wandroosters type GHA. De ventilatorconvector is voorzien van Wieland stekkers die er voor zorgen dat de units op de bouw snel en efficiënt gemonteerd kunnen worden.

De algemene ruimten op de begane grond zijn allen voorzien van wervelroosters waarmee centraal wordt geventileerd met koele of warme lucht. De wervelroosters hangen vrij in de ruimte. Indien er geen mogelijkheid is om centraal te koelen of verwarmen wordt er via ventilatorconvectoren gekoeld en verwarmd.

Locatie
  • Diverse locaties
Partners
  • Bectro Installatietechniek
    ULC Installatiegroep
    Hiensch Engineering
Categorie
  • Hotel
The Student Hotel
The Student Hotel
The Student Hotel
The Student Hotel

Gerelateerde bedrijven

Luchtverdeeltechniek

Barcol-Air beschikt over jarenlange ervaring met het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van een optimaal thermisch binnenklimaat. Hierdoor wordt ...

Samen de mogelijkheden bespreken?
Contact opnemen