Ervaren partner

Barcol-Air is wereldwijd specialist in luchtverdeeltechniek oplossingen en heeft meer dan 100 jaar ervaring met het ontwikkelen, testen, produceren, leveren en integreren van een breed portfolio aan luchtverdeelsystemen en -roosters, ten behoeve van het realiseren van een optimaal binnenklimaat.

Een werkomgeving creëren waarin mensen met plezier werken en daardoor maximaal kunnen presteren? Barcol-Air maakt het mogelijk door met zijn jarenlange ervaring een optimaal thermisch binnenklimaat te ontwerpen, ontwikkelen en te realiseren.

Het vertalen van de wensen van de adviseur of opdracht­gever naar de uiteindelijke implementatie van het juiste systeem, vergt specifieke productkennis en praktijkerva­ring. Er is veel aandacht voor productontwikke­ling en innovatie. Naast het optimaliseren van bestaande producten worden ook nieuwe producten ontwikkeld in eigen beheer of in samenwerking met klanten voor specifieke projectoplossingen. De testfaciliteiten van Barcol-Air zoals de eigen geluid- en klimaatkamer en een Luka-testopstelling, spelen hierbij een belangrijke rol.

Onder luchtverdeeltechniek wordt verstaan: de -vaak niet zichtbare- naregelsystemen en de luchtverdeelappara­tuur, zoals luchtroosters. Met de keuze van het voor een specifiek gebouw meest optimale naregelsysteem, wordt vaak ook de keuze voor de maximale energiebesparing bepaald. Omdat dit per gebouw kan verschillen, biedt Barcol-Air de keuze uit meerdere naregelsystemen.

Afzetmarkten

Barcol-Air bedient, naast de Nederlandse markt, via de afdeling Export afzetgebieden in het Midden-Oosten, Azië, de USA en diverse landen binnen Europa. Hiernaast ligt binnen de afdeling Export ook de focus op het uitbreiden van de afzetgebieden, denk hierbij aan opkomende markten in Zuid-Amerika en diverse Aziatische landen.

Danzij ons brede projectportfolio, beschikken we over uitgebreide expertise van de onderstaande marktsegmenten.

Lees meer>>
VAV-systemen

De VAV-specialist

Barcol-Air helpt u graag om het comfortniveau in een ruimte te bepalen.

Ontzorgen

Kiezen voor Barcol-Air

Ontzorgen, hoe doen wij dat?

Onderdeel van HC Groep

Binnenklimaat- techniek

HC Groep, specialst in binnenklimaattechniek.

Een duurzame wereld

MVO & Duurzaamheid

Over MVO en BREEAM.

Barcol-Air

Service & onderhoud

Eigen specialistische service.

Onze geschiedenis

Barcol-Air

De ontwikkelingen van Barcol-Air nader bekeken.

Onze partners

Samenwerkingen

Barcol-Air werkt voor en samen met diverse andere succesvolle bedrijven en organisaties.

Actuele vacatures

Werken bij Barcol-Air

Neem contact met ons op

Advies nodig?

Op zoek naar de juiste oplossing, maak gebruik van onze selectiesoftware!

Specifieke vragen over onze systemen of producten? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag verder!