Onze partners

Barcol-Air werkt voor en samen met diverse andere succesvolle bedrijven en organisaties. Indien u meer informatie wenst over onze relaties, klik dan hieronder op de betreffende link.

Technische Unie

Sinds het ontstaan in 1880 is de Technische Unie uitgegroeid tot één van de grootste technische groothandels in Nederland.

Technische Unie levert als partner van Barcol-Air een ruim assortiment aan luchttechnische producten om zodoende een compleet klimaattechnisch systeem te kunnen leveren voor kleine en grote projecten. Denk hierbij aan ventilatorconvectoren, CAV- & VAV-units, kanaalverwarmers, diverse roosters en brandkleppen. Al deze artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar volgens het uitstekende logistieke proces van Technische Unie.

Op deze website treft u alle benodigde productinformatie aan. Voor de bijbehorende Technische Unie artikelnummers verwijzen wij u graag naar de website van Technische Unie.

2ba

2BA, staat voor BestandsBeheer Artikelen en houdt zich bezig met het onderhouden, beheren en exploiteren van de uniforme artikelbestanden voor de installatiebranche.

 

Luka

De Nederlandse Vereniging van Luchtkanalenfabrikanten. De Luka heeft primair als doel de bevordering van de technische ontwikkeling van luchtkanalen in al haar facetten. Daarbij staat de Luka borg voor het complete kanalensysteem, inclusief de appendages.

STABU

De leverancier van “de ‘informatie’ voor BIM”. Om de communicatie in de markt tussen de beslissers en de toeleverende fabrikanten in de bouwmarkt te optimaliseren heeft de Stichting STABU - eventueel in samenwerking met derden - een aantal diensten voor fabrikanten ontwikkeld. Deze diensten zijn gebaseerd op het uitgangspunt dat fabrikanten zelf, in directe samenwerking met STABU, bestekteksten van hun producten samenstellen en aan de markt beschikbaar stellen.

MEPcontent

MEPcontent.com is de bibliotheek met content voor iedere MEP-engineer, hier vindt u up-to-date grafische en parametrische productinformatie die direct te gebruiken is in ieder BIM-proces.

MEPcontent.com biedt in samenwerking met Barcol-Air bestanden van luchttechnische producten aan voor Revit en CAD. Deze bestanden zijn gratis en open: iedere engineer kan er gebruik van maken.

Neem contact met ons op

Advies nodig?

Op zoek naar de juiste oplossing, maak gebruik van onze selectiesoftware!

Specifieke vragen over onze systemen of producten? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag verder!