And the winner is: het CERA-systeem!

cera award
04 april 2024

Een onderscheiding op duurzaamheidsgebied, dat is in het kort waar de Sustainability Impact Awards van Schneider Electric voor staan. Een mooi initiatief dat in 2023 voor de 2e keer werd geïnitieerd en waarbij stevig wordt ingezet op innovatieve, technologische oplossingen die bijdragen aan een duurzamere en daarmee betere wereld.

2023 Country Winner

Trots zijn wij op het feit dat Barcol-Air & HC RT zich 2023 Country Winner mogen noemen, dankzij onze inschrijving met het innovatieve en inmiddels bewezen CERA totaal-ventilatieconcept voor toepassing in de hoogbouw. Een concept waarin de Schneider Electric regelaar een cruciale rol speelt binnen de standaard geïntegreerde HC RT regeling ten behoeve van alle componenten binnen het CERA-ventilatiesysteem. Lees er meer over op onze speciale website www.cera-systeem.nl. Een extra stukje waardering en erkenning voor deze mooie oplossing die duurzaam en comfort perfect combineert!

Op de foto van links naar rechts: Alexandre Golisano (Country President Schneider Electric Nederland) en Bart Lem (Managing Director Barcol-Air | HC RT)
 

Klik hier over meer te lezen over de Schneider Electric Sustainability Impact Awards

Meer nieuwsberichten

vti amsterdam klein

Samen werken aan de basis van de technische professionals van de toekomst!

stageplek

Nieuwe stagiairs van start bij Barcol-Air!

web juniorjack(1)

KENNISGEVING