Ontzorgen, hoe doen wij dat?

In zeven stappen naar de juiste technische oplossing, geleverd door Barcol-Air.

1. Selectie

Op basis van de toegezonden specificaties en/of bestekken selecteren onze technische adviseurs de juiste luchtverdeelapparatuur en -systemen voor elk type project, eventueel met inzet van onze eigen online selectiesoftware. Ook wordt er gekeken naar passende regeltechnische oplossingen.

2. Advies & Ontwerp

Onze technische adviseurs leveren advies over zowel (projectspecifieke) luchtverdeelapparatuur alsook complete luchtverdeelsystemen inclusief bijbehorende regeltechnische oplossingen.

3. Testen

Het uitvoeren van full scale testen met inzet van onze eigen testfaciliteiten. Testen is mogelijk onder meer op het vlak van thermisch comfort, prestatie, geluid, luchtdichtheid alsook de integratie van regeltechniek. Projectspecifieke oplossingen kunnen hierdoor reeds in de ontwerpfase van het project getest en gevalideerd worden.

4. Werkvoorbereiding

Het opstellen van een gedetailleerde werkvoorbereiding, eventueel in samenwerking met de opdrachtgever, waarin productie, assemblage, integratie en logistiek van samengestelde systemen nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd.

5. Assemblage

In onze eigen assemblagefaciliteiten verzorgen we het projectspecifiek assembleren van luchtverdeeltechniek producten en -systemen. Indien wenselijk inclusief het opbouwen en aansluiten van geïntegreerde regeltechnische oplossingen. 

6. Regeltechniek

Het opbouwen, aansluiten, voorzien van software alsmede testen van applicatiespecifieke regelapparatuur tot een stekkerklaar product (plug & play) in onze eigen assemblagefaciliteiten.

7. Logistiek

Het projectspecifiek labellen van deelleveringen, waarna deze succesvol (just-in-time) op de juiste locatie op de bouwplaats worden afgeleverd ten behoeve van montage & installatie.

Neem contact met ons op

Advies nodig?

Op zoek naar de juiste oplossing, maak gebruik van onze selectiesoftware!

Specifieke vragen over onze systemen of producten? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag verder!