HC Groep

Barcol-Air is onderdeel van de HC Groep B.V.

Een gezond en comfortabel binnenklimaat heeft een positieve invloed op mensen; als marktleider op het gebied van binnenklimaattechniek speelt de HC Groep hierin een belangrijke rol. We beschikken over meer dan 100 jaar ervaring op het gebied binnenklimaattechniek. 

Hierdoor zijn we in staat om voor iedere denkbare situatie een gezond binnenklimaat  te realiseren én te onderhouden. Door onze producten, systemen en diensten slim te combineren met de nieuwste (gebouw)technologieën, creëren we een leef-, woon- en werkomgeving, waarbinnen het welzijn van de mens centraal wordt gesteld en waarop deze - al naar gelang de behoefte - zelf invloed kan uitoefenen.

Innovatief, betrouwbaar, maatschappelijk verantwoord, milieubewust en betrokken. Het zijn enkele kernwaarden die de bedrijven van de HC Groep haar klanten te bieden hebben. Verspreid over 8 locaties in Nederland en 1 locatie in het buitenland zijn meer dan 350 medewerkers dagelijks betrokken bij de uitwerking van specialistische vraagstukken op het gebied van klimaattechniek.

Meer weten over HC Groep? Bezoek de bedrijfswebsite voor aanvullende informatie.

De werkmaatschappijen van HC Groep

 

Totaaloplossingen voor een optimaal binnenklimaat

Van parkeergarages, woonhuizen en utiliteit tot toepassingen voor onder meer zorginstellingen, fabriekshallen, restaurants en winkelgebieden. Door de producten en systemen van onze verschillende bedrijven te combineren zijn we in staat om voor ieder concept een totaaloplossing te leveren die voldoet aan de geldende eisen en richtlijnen en garant staat voor een optimaal binnenklimaat.

Regelmatig wordt de onderlinge kennis en kunde van onze bedrijven gebundeld, waardoor we elkaar aanvullen en zodoende versterken bij het leveren van klimaattechnische totaaloplossingen.

Neem contact met ons op

Advies nodig?

Op zoek naar de juiste oplossing, maak gebruik van onze selectiesoftware!

Specifieke vragen over onze systemen of producten? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag verder!