The Student Hotel

Al ruim vijf jaar levert Barcol-Air luchttechnische producten voor diverse projecten van The Student Hotels.

  • Ventileren, koelen en verwarmen met lucht
  • Algemene ruimten uitgevoerd met vrijhangende wervelroosters
  • Hotelkameroplossing met ventilatorconvectoren
  • Oplossing geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie van hotelkamers
  • Beproefd en efficiënt concept
  • Hooginducerende wandroosters
  • Stekkerklare ventilatorconvectoren voorzien van Wieland stekkers

The Student Hotel

Uitgebreide luchttechnische bijdrage aan BREEAM Very Good score

Sinds 2012 heeft Barcol-Air geregeld projecten van The Student Hotel in opdracht.

The Student Hotel is een beproefd concept, waarbij studenten volledig gemeubileerde studentenappartementen voor korte of langere tijd kunnen huren. Van standaard kamers tot luxere suites, er is van alles mogelijk met zowel gedeelde als private keukens. Verder worden op de begane grond vele zaken gefaciliteerd zoals een café-restaurant, fitness, studie- en workshopruimtes, lounges, auditorium alsmede bewaking (24 uur per dag) en receptie.

In Amsterdam-West (449 kamers), Den Haag (334 kamers), Rotterdam (484 kamers) en sinds 2015 Amsterdam City (611 kamers) hebben The Student Hotels hun waarde bewezen. In 2015 en 2016 worden 2 vestigingen door Barcol-Air beleverd, te weten Groningen en Eindhoven. Deze vestigingen zijn nieuwbouw gebouwen, ook hier in of aan de rand van het centrum.

Hotelkameroplossing met ventilatorconvectoren

Per hotelkamer bestaat de klimaatinstallatie uit een ventilatorconvector die in een verlaagd plafond bij de ingang van de kamer wordt geplaatst. De gekoelde of verwarmde luchtinblaas vindt plaats vanuit de unit via hooginducerende wandroosters type GHA. De ventilatorconvector is voorzien van Wieland stekkers die er voor zorgen dat de units op de bouw snel en efficiënt gemonteerd kunnen worden.

De algemene ruimten op de begane grond zijn allen voorzien van wervelroosters waarmee centraal wordt geventileerd met koele of warme lucht. De wervelroosters hangen vrij in de ruimte. Indien er geen mogelijkheid is om centraal te koelen of verwarmen wordt er via ventilatorconvectoren gekoeld en verwarmd.

Meer projecten

Erasmus Ziekenhuis

Van 2011-2016 heeft Barcol-Air componenten voor de bouw van het Erasmus MC in Rotterdam geleverd. Een order die ...

BAS

Succesvolle bijdrage van HC KP aan project BAS: levering van 1...

Op zoek naar een juiste oplossing?

Wij helpen u graag verder!

Hebt u vragen over onze systemen of producten of zoekt u een passende oplossing voor uw project? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!