BREDE KENNIS EN ERVARING

Danzij ons brede projectportfolio, beschikken we over uitgebreide expertise van de onderstaande marktsegmenten.

Werken

Barcol-Air heeft meer dan 100 jaar ervaring met het realiseren van een optimaal binnenklimaat in omgevingen waar mensen werken en optimaal moeten presteren. Samen met andere bedrijven van de HC Groep worden totaaloplossingen gerealiseerd.

We beschikken over een zeer breed portfolio aan utiliteitsprojecten, waarbij het welzijn en de prestaties van de gebruikers centraal worden gesteld. Veelal zijn deze projecten onderscheiden met specifieke duurzaamheidscertificeringen, waaronder BREEAM, WELL en LEED.

Wonen

In woongebouwen, meer specifiek de gestapelde woningbouw, wordt steeds meer klimaatbeheersing (koeling en ventilatie) naast basisverwarming geïnstalleerd. Specifiek voor dit marktsegment heeft Barcol-Air, in samenwerking met Hiensch Engineering, het energiezuinige ventilatietotaalconcept CERA ontwikkeld. Inmiddels is dit systeem succesvol toegepast in uiteenlopende, aansprekende projecten en hebben we tevens het product doorontwikkeld naar een speciale EPP variant. 

Meer weten over het CERA ventilatieconcept? Bezoek onze speciale website voor meer informatie.

Leren

Het voorzien in een passend binnenklimaat in leeromgevingen draagt positief bij aan zowel de gezondheid als de prestaties van zowel studenten als docenten. Barcol-Air onderschrijft al zeer lang het belang van een goed ventilatiesysteem in dit specifieke marktsegment.

We beschikken dan ook over een zeer ruim portfolio aan luchttechnische oplossingen die succesvol zijn toegepast in vele projecten. Onze luchttechnische adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Zorgen

Luchtverdeeltechniek succesvol toepassen in zorgomgevingen vraagt om specifieke kennis en ervaring. Barcol-Air biedt de markt een breed pakket aan producten en systemen speciaal bedoeld voor toepassing in beddenkamers, operatiekamers, quarantaineruimten en laboratoria. 

Naast de bovenstaande marktsegmeten is Barcol-Air ook actief in de segmenten VERBLIJVEN (hotels, etc.), SPORTEN (zwembaden, sporthallen, etc.) en VERMAKEN (musea, bioscopen, etc.).