Kom bij ons langs tijdens de KBBBD!

kbbbdlogopost
06 maart 2024

Op dinsdag 19 maart en woensdag 20 maart aanstaande doet Barcol-Air mee met de KBBBD: de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen. Kom jij ook langs?

Meld je aan en neem een uniek kijkje achter de schermen!

Ontdek met eigen ogen de interessante wereld van binnenklimaattechniek! 

Wie weet ben jij ook wel eens langs ons bedrijf op De Koog in Purmerend gereden, we zijn er tenslotte al sinds eind jaren '80 gevestigd. Maar heb je eigenlijk een idee wat voor soort bedrijf Barcol-Air is en welke technische producten en systemen wij leveren? We bieden jou nu de kans om dit zelf te ontdekken! 

Met onze technische oplossingen zorgen we dat gebruikers van gebouwen kunnen rekenen op een goed én gezond binnenklimaat. En dat is belangrijk, want daardoor kunnen zij beter presteren tijdens bijvoorbeeld hun werk, sport of studie en dit alles in een omgeving die ook nog eens veilig en duurzaam is. Of het nu gaat om de basisschool in jouw eigen wijk of de hoogste woontoren van Nederland: onze technische oplossingen kom je overal tegen!

Benieuwd naar wat het vakgebied van binnenklimaattechniek nu eigenlijk inhoudt? Kom dan op dinsdag 19 maart of woensdag 20 maart tussen 14:00 en 15:30 uur bij ons langs tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen! Of je nu een studie volgt aan een technische school en op zoek bent naar een interessante stageplek of dat wij elkaar buren kunnen noemen, omdat je om de hoek woont: iedereen is van harte welkom! Tijdens een korte kennispresentatie vertellen we je graag meer over de techniek waarvan onze harten sneller gaan kloppen. Vervolgens nemen we je tijdens een informatieve rondleiding mee naar onze eigen productie-omgeving en bieden we jou een uniek kijkje achter de schermen.

Enthousiast geworden? Regel jouw aanmelding via de website Barcol-Air - Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen (kbbbd.nl) en stap op 19 of 20 maart in de wereld van de binnenklimaattechniek!

 

Meer nieuwsberichten

pand1

AANDELENOVERNAME HC GROEP

borgstede

Project Borgstede: synergieproject in aanbouw

HC Groep | Menukaart

Lunchpresentaties op maat!