Geslaagde deelname KBBBD!

kbbbd 2024
25 maart 2024

Tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen boden wij een uniek kijkje achter de schermen!

In week 12 namen wij deel aan de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen; 6 enthousiaste deelnemers kwamen hierbij ons mooie bedrijf bezoeken.

Na een leuke en gezellige ontvangst, vertelden onze Manager Bedrijfsbureau Rena en collega Bob (hoofd Klimaatkamer) wat meer over ons vakgebied, het bedrijf en onze producten en systemen. Uiteraard werd hierbij ook de HC Groep bedrijfsfilm getoond. De deelnemers kregen daarna een rondleiding door ons bedrijf, waarbij Bob onder meer een korte rooktestdemo in de klimaatkamer gaf.

De rondleiding ging vervolgens langs het Solutions Center, onze productie-omgeving, magazijnen om te eindigen bij de CERA productie. Collega Charles vertelde hier enthousiast over de werkzaamheden en het systeem. Tijdens de rondleiding werden veel interessante en leuke vragen gesteld. Tot slot kreeg iedereen nog een aardige uitdaging, namelijk het in elkaar zetten van een klemmenstrook voor het CERA-systeem. Dit ging de een wat makkelijk af dan een ander, maar uiteindelijk kreeg iedereen het voor elkaar.

Het was een geslaagde en informatieve middag, wat ons betreft op naar volgend jaar!

Meer nieuwsberichten

rosenberg nieuws

Rosenberg Ventilatoren onderdeel HC Groep

web juniorjack(1)

KENNISGEVING

kbbbdlogopost

Kom bij ons langs tijdens de KBBBD!